Selecteer een pagina

Bouwkundig advies

Fire Consultants BV is gespecialiseerd in het geven van een volledig bouwkundig advies voor zowel bestaande bouw, verbouw en nieuwbouw. Hierbij wordt met gezond boerenverstand gekeken naar oplossingsrichtingen die zowel financieel als uitvoeringstechnisch het beste zijn voor de klant.

Berekeningen

conform BBL

Bij ons bent U aan het juiste adres voor verschillende berekening conform het BBL. Denk hierbij aan ventilatieberekeningen, daglichtberekeningen, oppervlakteberekeningen en constructieberekeningen.

BBL Tekenwerk

Bij ons kunt U terecht voor tekenwerkzaamheden conform het BBL. Hier moet gedacht worden aan het vervaardigen van plattegronden, doorsnedes en principedetails. Tevens zal een groot gedeelte van ons advies via verschillende renvooien op tekening worden gezet.

Ontruiming

Wij kunnen U helpen met een vervaardigen van ontruimingsplattegronden en een ontruimingsplan. Dit doen wij in samenspraak met de klant, waarbij wij de organisatorische maatregelen zullen doorlichten en eventuele verbeteringen zullen verwerken in een nieuw ontruimingsplan.