Brandonderzoek


Er is niets zo erg als zelf te maken te krijgen met brand. Meestal heeft dit veel invloed op het leven van een persoon. Nadat de brandweer weg is en U de smeulende hoop bekijkt, komen er veel vragen op U af . Hoe zit het met mijn verzekering ? Waar moet ik naar toe ? Betaald de verzekering wel ? Hoe heeft dit kunnen gebeuren ?

De meeste van deze vragen worden ter plaatse al door een medewerker van Salvage (Organisatie voor eerste beredding na een calamiteit) in de vorm van tijdelijke maatregelen.

Met name de vraag hoe dit kon gebeuren, kunnen wij mogelijk voor U beantwoorden. De onderzoekers van Fire Consultants BV zijn opgeleid om aan de hand van sporen en aanwijzingen op de plaats van de brand een hypothese te kunnen opstellen wat er gebeurd is. Hiervoor hebben zij opleidingen gevolgd in Amerika (USA), Edinburg (UK) en Nederland. Door het gebruik van diversen soorten analyseapparatuur kunnen zij vaststellen wat mogelijkerwijs de oorzaak van de brand is. Dit kan zowel vanuit de expertise kant als vanuit de contra-expertise kant.


Bedrijfsgegevens :

Adresgegevens

Hoogen Fire Consultants BV
Jan Frederik Vlekkeweg 10-14, 5026 RJ Tilburg
(geen bezoekadres, enkel op afspraak)
(+31) 6 83979178
K.v.K. te Tilburg : 59677775
BTW nummer : NL853600879B01

info@fireconsultants.nl


Algemene Voorwaarden DNR 2011